ForYou

FORYOU

App lanseres høsten 2021. 

FORYOU er en markedskanal som viser tilbud og annonser innenfor detaljhandel, tjenester og fritidsaktiviter. FORYOU brenner for at lokale bedrifter skal få økt fysisk salg. I plattformen kan absolutt alle bedrifter få muligheten til å markedsføre seg og sine produkter, tilbud og nyheter. Ved å benytte dagens PWA teknologi har vi skapt en plattform som gjør markedsføring og annonsering enkelt og attraktivt for alle. Her vil det opplyses i stor grad hva som finnes av bedrifter, varer og tjenester i ditt handelsområde. 

FOR FORBRUKER

 

  • På FORYOU oppretter du enkelt profil. Profilen din er kun synlig for deg. Du kan søke etter ønsket bedrift, butikk, produkt eller tjeneste i søk, eller filtrere på kategorier.


  • Du kan også bare bla deg nedover i feeden (utforsk) å se på alle annonser som er publisert. Du velger selv hva du eksponeres for, og når.

  • Du kan du lagre annonser, som fester seg i din profil og følge alle dine favoritt butikker, restauranter og andre bedrifter. På denne måten kan du enkelt finne dine favoritter og se deres nyheter og tilbud. Du kan også dele annonser med kjente og kjære!


  • Du kan også booke avtaler og stille spørsmål til bedrifter direkte i appen. Slår du på kartet, får du opp annonser der du befinner deg. FORYOU kan lastes ned enkelt på din mobil, nettbrett eller pc.

FOR ANNONSØRER


  • Som bedrift når du direkte ut til kundene dine som er i nærheten av deg med dine annonser. Du når kunder som aktivt søker etter det du har.


  • Du oppretter annonser med et par enkle steg. Knips, filtrer, annonser.


  • Du er synlig med dine annonser på mobil, nettbrett og pc. Det koster ingenting å opprette profil. Det er heller ingen abonnement eller binding. Husk å be dine kunder om å følge din profil på FORYOU.

Noen av våre annonsører