Om oss

Om oss

Etter lang fartstid i markedsføringsbransjen ønsket vi å utvikle en ny markedskanal primært for annonsering av produkter og tjenester for bedrifter i alle bransjer ved å fjerne sosialt støy og annonsering som ikke er ønskelig for deg.


Solberg Marketing har bygget markedskanalen ForYou som er en ren markedskanal og annonseringsplattform for bedrifter i alle bransjer. Vi har egen side for detaljhandel, tjenester og fritid/underholdning på en og samme plass.


Les mer om ForYou markedskanal her


Under utvikling av markedskanalen ForYou oppdaget vi behovet på markedet for applikasjoner til bedrifter, og hvordan vi kan utnytte vår eksisterende løsning for produksjon av egne unike webapper for bedrifter i alle bransjer.

Vi kaller våre webapper for Smartsider.


Enkelt forklart er ForYou markedskanal en Smart side som utvikles kontinuerlig. I dag utvikles titalls nye funksjoner som snart lanseres i ForYou.


Ved å benytte dagens teknologi med smarte løsninger har vi skapt en plattform som tillater oss å levere Smartsider raskt, effektivt og innen rimelighetens grenser, og det å være synlig med dine produkter og tjenester på nett enkelt, raskt og kostnadseffektivt.


Vi leverer Smartsider til bedrifter i alle bransjer.


Les mer om smartside.